ICT-Support is het adres voor service en support zonder onzin:
 

Wat is data recovery?


Data recovery draait om het terughalen van digitale bestanden die niet meer op een normale manier toegankelijk zijn. Dit verlies kan op elke datadrager van toepassing zijn en door verschillende oorzaken tot stand komen. Denk bijvoorbeeld aan een harde schijf, SDD schijf, usb-stick of memory kaart. ICT Support draagt in vele scenario’s zorg voor het herstel van de verloren gegevens.

Hoe gaan wij met uw gegevens om?

Wij begrijpen maar al te goed hoe privacygevoelig uw data is. Wij behandelen uw gegevens dan ook zeer integer en discreet. Een ondertekende geheimhoudingsverklaring behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Vrijblijvende diagnose:

Na de vrijblijvende diagnose geven we de recovery-prijs aan u op en bepalen we samen of en zo ja voor welk vervolg traject u kiest. Op dat moment kunt u nog altijd besluiten om af te zien van data recovery.

Indien de schade zodanig is dat wij er niet verder mee kunnen werken kunnen we in overleg besluiten een zeer ervaren en gespecialiseerd bedrijf in Engeland in te schakelen. Uiteraard brengt dat ander kosten met zich mee en moet dat voor u wel interessant zijn.

Bel of mail. We zullen u vrijblijvend van recente en scherpe prijs- en product informatie voorzien.
 

  info@ict-support.nl
  06 23 69 52 52